fu'a_ulu

Ituaiga o Siu Conveyors

Ituaiga o Siu Conveyors

O fa'a'ave'u si'u o mea faigaluega fa'apitoa ma le tele o fa'aoga ona o le tele o meafaitino, siosiomaga tau alamanuia, ma popolega mo le saogalemu o lo'o a'afia i le tagofiaina o mea tetele.O le mea la lea, ua fa'atupuina ituaiga eseese o fa'avili sikulima e fa'atino ai nei mana'oga eseese.Filifilia o le ituaiga sa'o e taua tele mo le ausiaina o taunuuga sili ona lelei.O nisi nei o ituaiga masani o conveyors fa'aaogaina i pisinisi eseese ma i la'asaga eseese o le tele o mea e fa'aaogaina.

Fa'ata'avale Siu fa'asaga

O fa'a'ave'ave fa'alava fa'asaga o se tasi lea o ituaiga sili ona ta'uta'ua.E fa'afetai i lona natura faigofie, fa'atasi ma se mamanu e faigofie ona fa'aoga.O le sikulima fa'alava fa'alava o lo'o i ai se fa'alava fa'atasi ai ma se vaega ta'avale i le pito fa'amalo.O lenei mamanu e mafai ai ona toso le mea i luga o le lafoaia, e mafua ai ona faʻaitiitia le ofuina o le conveyor.Ole natura tuusa'o ole fa'alava fa'alava fa'ata'amilosaga e fa'asilisiliina ai i pisinisi eseese.

Helicoid Conveyor

O le fausiaina o se conveyor helicoid e ese mai i isi ituaiga.E iai se pa mafolafola po'o se fasi uamea ua ta'ai malulu e fai ai se helix.E le gata i lea, o se mea fa'alelei lamolemole ma fa'amalosia e fausia e fa'aaoga ai le fasi u'amea tutusa.O se taunuuga, o le helicoid conveyor e fetaui lelei mo le taulimaina o mea e maua mai i le malamalama e oʻo i le faʻafefeteina, e pei o le fetilaisa ma le limestone.O lenei mamanu faʻamautinoaina lelei ma faʻalagolago le felauaiga o meafaitino.

Vaega Fa'asalalau

O se vaega conveyor e aofia ai vaalele ua fausia mai tisiketi uamea mafolafola o loʻo i ai toniga diameters i totonu ma fafo.O nei mea e tipiina e le laser, vai, poʻo le plasma e faʻalautele le umi o le conveyor ona oomi lea e fai ai se helix e iai se vaalele taʻitasi e fetaui ma le tasi suiga.O nei fa'avili sikulima e lelei tele mo le fa'auluina o mea e sili ona abrasive, pei o le alumina ma le tioata tioata.

U-Trough Conveyor

O le u-trough conveyor e masani lava o se fa'avili sikulima e fa'apipi'i ma se fa'afa'a-u.Ole mea lea e maua ai se faufale faigofie e taugofie e fa'atutu ma fa'aoga.

Tubular Conveyor

O se tubular conveyor, e lauiloa foi o se tubular drag conveyor, ua mamanuina e felauaiga sologa lelei mea tetele e ala i paipa uamea.E fa'aogaina tisiki polymer maualalo e feso'ota'i i se uaea uamea.O le seti e faʻauluina e se uili e tuʻu i le tasi pito o le taamilosaga, ma le isi uili e tuʻu i le isi pito mo le vevesi.

Conveyor Screw Conveyor

O fe'avea'i fa'ai'u fa'ai'u e momoli ma si'itia mea tetele mai lea tulaga i le isi.O le mamanu sa'o e fa'atatau i le fa'amoemoe fa'apea fo'i ma mea fa'apitoa tele o lo'o fa'asalalauina.

Fa'a'ave'ava'a leai se 'au

O le sikuila e leai ni fa'a'au e iai se helix e tasi po'o se li'o, ae leai se 'au tutotonu.E taamilo i luga o se laina e masani ona faia i le inisinia palasitika, e fesoʻotaʻi i le pito i se taavale.E ui e mafai ona umi ma fa'avavevave, e le fetaui lelei i mea pipii po'o mea filo.

Tu'u Sa'o Siu Conveyor

E masani lava ona siitia e lenei masini sikulima mea tetele i se a'ega tifato, o lea e alu ai sina avanoa.E itiiti ni vaega fe'avea'i ma e mafai ona fau mai le tele o mea 'ese'ese e fa'aoga lelei ai i le fa'atasiga eseese o mea tetele.

Fefa'ataua'iga Siu fe'avea'i

O se fe'avea'i sikulima fetu'utu'una'i, e ta'ua fo'i o le auger screw conveyor, o se faiga fa'avevela e sili ona lelei ma fa'aogaina.E mafai ona tuʻuina atu le tele o mea faʻapipiʻi tele, e aofia ai paʻu lalo-micron ma pellets tetele.Pe o mea e maua fua pe leai se tafe, ma e tusa lava pe faʻafefiloi, o lenei ituaiga o conveyor e faʻamautinoa le laʻititi o le vavaeeseina.Ona o lona tulaga maualuga o aganuʻu, o le sikulima fetuutuunai conveyor faamaonia o se filifiliga sili ona lelei mo alamanuia eseese.

Si'u Si'i Si'u

E masani ona fa'aogaina e i latou o lo'o manana'o i se vaifofo e la'ititi le avanoa o le fola.E tele fetuutuunaiga e filifili mai ai, o lona uiga e mafai ona faʻaaogaina mo le tele o meafaitino pe a le o le abrasive tele.


Taimi meli: Tes-05-2023