fu'a_ulu

Jiangsu BOOTEC na maua le "National Leading Enterprise in Solid Waste Segmentation and Individual Skill in 2020″

[Jiangsu News] O le "2020 (14th) Solid Waste Strategy Forum" na lagolagoina e le E20 Environment Platform ma China Urban Construction Research Institute Co., Ltd. na faia i Beijing i nai aso talu ai.Ole autu ole fono ole “Cocoon Breaking, Symbiosis and Evolution”.E silia ma le afe tagata,sau mai pulega a le malo i le tulaga o otaota malo, pisinisi taʻutaʻua, faʻalapotopotoga tau tupe, ma faʻalapotopotoga suʻesuʻe alamanuia, na fai ma sui e talanoaina le auala o le talepeina o le koko ma le suiga i le fanua o otaota malo.I lenei fono, Jiangsu BOOTEC Engineering Co., Ltd., o loʻo i Shengliqiao Industrial Park, Changdang Town, Sheyang County, Jiangsu Province, na faʻaaloalogia o le "2020 National Leader in Solid Waste Segmentation and Leader in Individual Ability".

Vaega o otaota malo2

Vaega o otaota malo

O loʻo lipotia mai i le 2020, i lalo o le faʻalavelave faʻafuaseʻi o le faʻamaʻi, o atinaʻe lapisi i totonu o aiga ua oʻo i se tausaga uiga ese.I le vaitau o le faʻamaʻi, faiga faʻavae i le fanua o otaota malo e fesuisuiaʻi i taimi uma, e maua ai le malosi mo le faʻavaveina o le atinaʻeina o pisinisi.E fa'afefea ona sailia e atina'e ni suiga ma suiga i lalo o aiaiga o le lagolago malosi o faiga fa'avae ma le fa'aauauina pea o le fa'aleleia atili o le si'osi'omaga o le tamaoaiga o le atunu'u?I lenei fono, Tong Lin, faatonu o le Environmental Sanitation Engineering Technology Research Center o le Matagaluega o Fale ma Taulaga-Nu'u, e talitonu i le faaiuga o le "13th Five-Year Plan" ma le amataga o le "14th Five- Fuafuaga Tausaga ", o loʻo i ai i totonu o fale gaosi otaota otaota se suiga iloga ma suiga lautele, e tatau ona tatou faoa le avanoa faʻasolopito o se taamilosaga fou o suiga faʻasaienisi ma tekinolosi ma suiga tau alamanuia, faʻaleleia le toe faʻaleleia o pisinisi lanu meamata pe a uma le faʻamaʻi, faʻafouina le atina'e malosi o le alamanuia otaota malo e ala i fefa'asoa'iga loloto i le va o le malo, alamanuia, a'oga ma su'esu'ega, fausia se fa'anatura fa'anatura atoatoa o alamanuia, ma ta'ita'ia le alamanuia Leap-agai luma atina'e maualuga.

O loʻo malamalama foi i lalo o le faʻamalosia o faiga faʻavae fou e pei o le "zero-waste city" faufale pailate ma le tulafono fou o le puleaina o otaota, faʻafefeteina o otaota, faʻavasegaina o otaota, tumama, toe faʻaaogaina otaota otaota, ma paka pisinisi faʻaonaponei faʻaonaponei. ma isi. O le a iai se ta'amilosaga fou o lu'itau fa'ata'atia ma fa'aleleia avanoa.

Jiangsu BOOTEC Engineering Co., Ltd. ua auai i le gaosiga o otaota otaota talu mai lona faʻavaeina i le 2007. I le faagasologa o le atinaʻe, o loʻo tausisia pea e le kamupani le manatu taua o le "pragmatic and innovative", ma o loʻo faʻaauau pea ona atiaʻe oloa fou. talafeagai mo le maketi.O oloa fa'afeso'ota'i na lipotia mai e le kamupani na maua fa'asolosolo le 1 pateni fou, 12 tusi pasi pateni fa'ata'ita'iga aoga, 2 fa'atonuga fa'akomepiuta ma se aia fa'apitoa i se fa'atulagaina-mamanu o se matagaluega tu'ufa'atasi.I ni nai aso talu ai, na maua ai foi e le kamupani le tusipasi a le atunuʻu maualuga-tekonolosi atinaʻe ma avea ma atinaʻe vaega e lima faʻalapotopotoga faʻaogaina ma le aofaʻi o aseta e lata i le 200 miliona yuan.O loʻo iai foʻi lala ma ofisa o le kamupani i Beijing, Shanghai, Chongqing, Guangzhou ma isi nofoaga, ma e tele lala sooupu malolosi i isi itulagi.O lenei fa'ailoga o le tulaga maualuga fo'i lea o tulaga fa'ale-aganu'u na manumalo ai le kamupani i le 2020.


Taimi meli: Tes-30-2020